Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies, hoezo? Je hebt het prima naar je zin op je werk. Leuke collega’s en werk waar je goed in bent. Geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek voor jou!

Maar hoe ziet je toekomst eruit? Blijf je je huidige werk leuk vinden? Ga je dit werk doen tot je pensioen? Bestaat je werk dan nog wel? Kun je je werken volhouden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen kun je dan nemen?

POWR-mensenwerk biedt diverse persoonlijke- en professionele ontwikkelprogramma’s, waaronder het ontwikkeladvies.
Het ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur, zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Onze aanpak bij een ontwikkeltraject

Tijdens het ontwikkeladvies krijg je professioneel advies van een loopbaanadviseur. In 3 gesprekken van ca. 1,5 uur gaan we aan de slag met je loopbaanvraag en brengen we je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen in kaart. Waar nodig zetten we testen in. Na het volgen van het ontwikkeltraject heb je  meer zicht op je mogelijkheden in de toekomst en weet je welke stappen je kunt zetten om dat te bereiken. Je krijgt een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig en op een gezonde wijze verder kunt werken.

Kosten

De kosten voor een ontwikkeladvies bedragen 700 euro en worden veelal door de werkgever betaald. Vaak zijn daar budgetten voor vrijgemaakt. Werkgevers hebben in de regel hetzelfde doel: het stimuleren van werknemers om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen. Wanneer je de kosten zelf betaalt zijn deze aftrekbaar van je inkomstenbelasting. 

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten over het ontwikkeladvies?  Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl

Je kunt je ook direct aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. We nemen dan spoedig contact met je op voor het plannen van een eerste afspraak.

POWR-mensenwerk heeft ook diverse andere persoonlijke- en professionele ontwikkelprogramma’s.

Print Friendly, PDF & Email
Deel deze inhoud...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook