Ontwikkeladvies 45-plussers

Ontwikkeladvies, hoezo? Je hebt het prima naar je zin op je werk. Leuke collega’s en werk waar je goed in bent. Geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek voor jou. Wel word je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan.

Maar hoe ziet je toekomst eruit? Blijf je je huidige werk leuk vinden tot je pensioen? Bestaat je werk dan nog wel? Kun je je werken volhouden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen kun je dan nemen?

Het ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur, zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Onze aanpak bij ontwikkeladvies 45-plussers

Tijdens het ontwikkeladvies krijg je professioneel advies van een loopbaanadviseur. Tijdens een drietal gesprekken, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het ontwikkeltraject heb je een bruikbaar ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend je pensioen kunt bereiken.

Deelname gratis

Het ontwikkeladvies is een gesubsidieerd loopbaanadvies dat onderdeel is van het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Loopbaanadviseurs kunnen € 600,– subsidie aanvragen om werkende 45-plussers een ontwikkeladvies te geven. Het doel van het ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen.

Je hoeft niet zelf je subsidie aan te vragen. Het enige dat je hoeft te doen is je aan melden bij POWR Mensenwerk. De ervaren NOLOC gecertificeerde adviseurs van POWR-mensenwerk begeleiden je tijdens het ontwikkeladvies.

Je kunt je niet deelnemen als je werkloos bent, je momenteel je werk niet kunt doen wegens ziekte of er een ontslag/reorganisatie regeling voor jou van kracht is.

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten over het ontwikkeladvies 45+?  Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl

Je kunt je ook direct aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. We nemen dan spoedig contact met je op voor het plannen van een eerste afspraak

POWR-mensenwerk heeft ook diverse andere persoonlijke- en professionele ontwikkelprogramma’s.

Print Friendly, PDF & Email
Deel deze inhoud...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook