Missie en visie

De volgende begrippen staan in onze dienstverlening centraal:

Mens en werk
POWR-mensenwerk is specialist op het gebied van mens en werk. We dragen bij aan de ontwikkeling van de werksituatie waarbij de mens centraal staat. We zoeken naar mogelijkheden om verbetering tot stand te brengen, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en samenwerking.
Daarom passen wij onze diensten volledig aan de situatie van de klant aan, of dat nu een werkgever, werknemer of zelfstandig ondernemer is. We vinden een oplossing voor elke individuele vraag of probleem. We nemen daarbij de ontwikkelmogelijkheden en -kansen  als uitgangspunt. Die zijn er namelijk, ongeacht de situatie, altijd.

Resultaat
Wanneer een traject bij ons wordt gestart, staat het resultaat voorop. Onze ervaren adviseurs hebben alle kennis en vaardigheden in huis om dit te bereiken. Hierbij doen we graag een stapje extra. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door verschillende keurmerken. Onze medewerkers zijn professionals en in het bezit van de relevante registratie en certificering.

Regio
POWR-mensenwerk richt zich volledig op de regio Oost Nederland. We geloven in een focus op de regio. Hierdoor kennen we de arbeidsmarkt in Gelderland en Overijssel goed, weten we wat er speelt en waar de kansen liggen.

Print Friendly, PDF & Email
Deel deze inhoud...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook