Leiderschap ontwikkelingprogramma

Hoe word je een leider in plaats van ‘de baas’? Hoe krijg je je team mee, ook al roepen de besluiten en plannen veel weerstand op? Hoe motiveert u  uw medewerkers? Leiderschap kun je leren. Het ontwikkelprogramma van POWR-mensenwerk is er opgericht om uw vaardigheden als leidinggevende naar een hoger niveau te tillen. In ons individuele ontwikkelprogramma leert u wat een leider tot een Leider maakt.

Onze aanpak bij leiderschapsontwikkeling

Elke leidinggevende streeft ernaar om het team gemotiveerd te houden. Hoe blijf je stimuleren en inspireren? In onze begeleiding krijg je dieper inzicht in uw eigen leidersrol. U krijgt een diepgaand psychologisch zelfinzicht. Effectief, krachtig leiderschap begint met vergroten van zelfkennis en zelfbewustzijn. Gevolgd door het aanleren van effectief gedrag en communicatie.

Wij van POWR Mensenwerk geloven niet in standaard trainingsoplossingen. In standaardtrainingen is geen aandacht voor reeds aanwezige kennis/kunde en mist daarnaast vaak de individuele, specifieke diepgang. Ieder ontwikkelprogramma is daarom maatwerk. Een goede analyse (assessment) van zaken die goed gaan en waar verbetering mogelijk en gewenst is, vormen de basis van ieder traject. Mede daardoor is leiderschapsontwikkeling van POWR Mensenwerk bijzonder effectief, en prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

Het ontwikkelprogramma leiderschap is geschikt voor beginnende leidinggevenden, en leidinggevenden die hun leiderschap willen doorontwikkelen. De individuele traject worden begeleid door onze coach op diverse locaties.

Resultaat leiderschapsontwikkeling

  • Krijg uw collega’s makkelijker in beweging
  • Ontwikkel een duidelijk beeld van uw rol en positie als leider
  • Ontwikkel verschillende stijlen, passend bij de situatie
  • Vergroot uw vertrouwen en natuurlijk gezag
  • Effectiever leidinggeven

Meer weten? 
Wilt u uw leidinggevende vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Wilt u meer weten over leiderschapsontwikkeling? Of heeft u andere vragen? We helpen u graag. U kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl.

Lees ook over onze andere programma’s op het gebied van samenwerken en persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Print Friendly, PDF & Email
Deel deze inhoud...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook