Persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, functioneren

Het succes van een onderneming wordt voor het belangrijkste deel bepaald door de menselijke factor. Naast kennis en kunde spelen persoonlijkheid, persoonskenmerken en interpersoonlijke kenmerken een doorslaggevende rol bij het  realiseren van het bedrijfssucces. Dit geldt voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers. De ontwikkeling van een organisatie kan niet los gezien worden van de ontwikkeling van individuele ontwikkeling van mensen. POWR-mensenwerk helpt bedrijven en medewerkers bij menselijke ontwikkeling.

Ontwikkeling, ontwikkelprogramma

Ontwikkeltrajecten
Een ontwikkeltraject kan starten op initiatief van een medewerker, leidinggevende of bijvoorbeeld een bedrijfsarts als er uitval dreigt te ontstaan. Ook kan een traject ingezet worden als organisatiewensen niet meer optimaal aansluiten bij de actuele ontwikkeling van een medewerker. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

Onze aanpak bij ontwikkeltrajecten
Hoewel de ontwikkeltrajecten een hele diverse inhoud kennen, hebben ze een aantal belangrijke overeenkomsten. Centraal uitgangspunt is maatwerk, geen mens is gelijk, geen ontwikkelingsvraag is daarom hetzelfde. De trajecten kennen een kort, intensief en mede daardoor effectief karakter. De meeste trajecten bestaan uit circa 5-8 intensieve bijeenkomsten binnen een trajectduur van circa twee maanden. Vooraf worden duidelijke ontwikkeldoelen geformuleerd.

Voorafgaand aan de start van een ontwikkeltraject vindt altijd een intakegesprek plaats. Hierin worden de (on)mogelijkheden, kwaliteiten, belemmeringen en ontwikkelmogelijkheden in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt een offerte opgesteld voor een passend traject.

POWR-mensenwerk biedt diverse ontwikkelprogramma’s aan. Klik op het programma voor meer informatie.

Hiernaast bieden we specifieke programma’s op het gebied van samenwerking en leidinggeven.

Meer weten?
Wil je meer weten over een van de ontwikkelprogramma’s? Of wil je je aanmelden voor een programma? Benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl.

 

Print Friendly, PDF & Email
Deel deze inhoud...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook