Arjan Bentsink

Mijn naam is Arjan Bentsink, afgestudeerd als Arbeids & Organisatie psycholoog. Ik ben aangesloten bij het NIP, NOLOC, International register online coaches en counselers. Mijn psychologische hulp/begeleiding is mede effectief doordat deze geworteld is in een stevige wetenschappelijke bodem. In de werkwijze wordt nadrukkelijk gezocht naar het vertalen van wetenschappelijke, soms abstracte begrippen, naar een praktische toepassing.

Profiel
Ik streef naar praktische hulp en begeleiding, maak het niet moeilijker dan het is. Dit betekent zeker niet oppervlakkig, maar wel met een duidelijke focus op het gewenste doel. Goede psychologische hulp is psycho “logisch” en levert praktische oplossingen en handvatten.

Korte intensieve trajecten
De meeste problemen en vragen zijn heel goed te behandelen en vragen niet om lange therapeutische trajecten. Mijn ruime praktijkervaring leert dat er, binnen 4 tot 8 sessies, goede resultaten geboekt worden bij het overgrote deel van de werkgerelateerde hulp- en ontwikkel vragen. Voor zwaardere psychopathologie wordt doorverwezen naar de GGZ.

Persoonlijke stijl
Toegankelijk. Scherpe analyse. Een goede mix van betrokkenheid, directheid en humor.

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”, waar wil jij beter in worden? 

Print Friendly, PDF & Email
Deel deze inhoud...
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook